?

Log in

 
 
13 May 2012 @ 02:02 pm
Doth mother know you weareth her drapes?  
Mä en jaksa odottaa miittiä! uaa uaa

Se teema on loistava! Mulla oli ohikiitävänä trolliajatuksena ottaa teemaks laiskuus ja mennä sinne meikittömänä, lättätukkasena, ilman alushametta ja muutenkin tosi ankeelta näyttäen, mutta mulla ei oo tarpeeks munaa tän toteuttamiseen. Enköhän mä ota teemaks sen perus-ahneuden tai turhamaisuuden, sen ympärille on helpompi rakentaa hyvännäkönen asukokonaisuus. Mä aattelin, että musta-kulta tai violetti-musta-kulta yhdistelmästä tulis tarpeeks näyttävä, että sillä kehtaa mennä ~Helsingin lolien~ keskuuteen. Jos mä saan toteutettua mun ~visiot~ ihan kunnolla, niin tästä kyllä tulee komia!

Ens viikolla meen katsomaan Kostajat jo neljännen kerran. On se vaan hyvä leffa. Mmmmmmmm Tom Hiddleston, be mine.

Luin tumblrista, että Good Omensista tehdään tv-minisarja. Sitä ennen joku oli ilmeisesti ihan vitsillä ehdottanut, että Benedict Cumberbatch näyttelis Aziraphalea ja Tom Hiddleston Crowleytä. Ei sillä että tämä tulis ikinä tapahtumaan, mutta silti. Aina voi toivoa ♥

Good Omensista sujuvasti tatuointeihin. Mä ajattelin ottaa syksyllä/millon mulla on rahaa uuden tatskan. Se liittyy kirjaan siten, että mä näin kerran unta, jossa mä luin Good Omensia ja ihmettelin, että miten tää nyt tällä kerralla näin menee. Siinä kohdassa kuvailtiin Adamin lemmikkiä, ja siinä oli vielä havainnollistava kuva alla. Kuvassa oli aika luiseva pukuun pukeutunut yksisarvinen, joka istui laatikossa Karvisen tapaan. Että tälläistä.

Serkku menee naimisiin ens lauantaina, ja mulla ei oo vieläkään kunnon käsitystä siitä, mitä mä laitan päälle. :(
 
 
Current Music: Marina & the Diamonds - Radioactive | Powered by Last.fm